ZA STUDENTE ARHEOLOGIJE:
12. speleološka škola - obavijest...

Speleološka udruga "Pula" organizira 12. speleološku školu putem koje će polaznici steći znanja i vještine potrebne za samostalno kretanje podzemljem, odnosno jamama i pećinama kojima Istra obiluje.

Upisi u školu održat će se u utorak 05. ožujka u 19:00 sati u prostorijama udruge na adresi Jeretova 16a gdje će se polaznici upoznati sa programom škole te ujedno uz uvodno predavanje započeti školovanje koje će trajati do 20. travnja kada će pred ispitnom komisijom pokazati usvojeno znanje.

Program škole se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela, tj. od predavanja koja se održavaju utorkom i petkom u večernjim satima, te odlazaka u jame i špilje širom Istre.
Za pohađanje škole nije potrebno predznanje ili posebna fizička kondicija, a u školu se mogu prijaviti sve psihofizički zdrave i radno sposobne punoljetne osobe (iznimno osobe sa navršenih 16 godina uz potpisanu suglasnost roditelja ili staratelja).

Po završetku škole polaznici imaju mogućnost sudjelovati u radu udruge te na taj način nastaviti edukaciju i steći više speleološke kategorije.

Školarina iznosi 750,00 kn, a polaznicima je osigurana literatura, osiguranje, te potrebna speleološka oprema.
Broj polaznika je ograničen!

Sve dodatne informacije dostupne su putem Facebook stranice udruge https://www.facebook.com/speleo.pula/, mobitela udruge 091 888 2906 ili putem elektronske pošte speleo.pula@gmail.com.

Popis obavijesti