ZA STUDENTE:
Poziv na radionicu spekulativne...

Udruga Metamedij u suradnji s Odsjekom za dizajn vizualnih komunikacija (Umjetnička akademija u Splitu) od 12. do 17. kolovoza u Društvenom centru Rojc u Puli organizira besplatnu radionicu spekulativnog dizajna pod nazivom “Telling the Time: A speculation in designing hybrid-languages of time“. Radionica će se održati pod vodstvom mentora Teda Hunta.

Radionica nudi iskustvo multidisciplinarne radne grupe koja omogućuje percepciju dizajna kao drugačijeg načina razmišljanja – refleksivnog, kritičkog i društveno odgovornog. Namijenjena je mladim studentima, te mladim stručnjacima i umjetnicima iz područja dizajna, novih medija, lingvistike, književnosti i kreativnog pisanja, filozofije, antropologije, sociologije itd. Program radionice uključuje predavanja i praktični rad u manjim grupama uz kontinuirano stručno mentorstvo.

Radionica se odvija na engleskom jeziku.

Na kraju radionice polaznici će imati priliku javno predstaviti radove i moguće scenarije njima bliskim metodama na festivalu Media Mediterranea 21. Polaznicima će biti osiguran smještaj za vrijeme trajanja radionice.

Više o temi i mentoru Tedu Huntu: 

https://metamedia.hr/telling-the-time

Popis obavijesti