Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Najava dvaju predavanja u sklopu...

U srijedu, 25. svibnja 2022. u goste nam dolaze studenti sveučilišta British Columbia Institute of Technology u sklopu ljetne škole Teatra Erato koja se održava u Grožnjanu od 21. do 31. svibnja. U povodu njihova dolaska, u Svečanoj dvorani Slavka Zlatića (dv. 11) Filozofskoga fakulteta u Puli dvije profesorice našega fakulteta održat će zanimljiva predavanja. Doc. dr. sc. Katja Dobrić Basaneže (Odsjek za anglistiku) održat će predavanje "Migration Discourse in the Media" od 12 do 13.20, nakon kojega će uslijediti i predavanje postdoktorandice Dragane Špica (Odsjek za azijske studije) "Language and conceptualization of reality - lessons from Japanese" od 13.30 do 15 sati. Na predavanja i druženje s gostima iz Kanade pozvani su svi zainteresirani studenti i profesori.

Više informacija o ljetnoj školi Teatra Erato u Grožnjanu, planiranim aktivnostima i zanimljivim predavanjima na sljedećoj poveznici:

Studenti koji su zainteresirani i za posjet ljetnoj školi u Grožnjanu mogu se javiti doc. dr. sc. Matiji Jelači na adresu: 

Radujemo se vašem dolasku!  

Popis obavijesti