Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Skupština Kluba studenata povijesti -...

Klub studenata povijesti - ISHA Pula održao je 9. ožujka 2023. godišnju Skupštinu Kluba u maloj čitaonici Sveučilišne knjižnice.

Održana Skupština bila je izborne prirode, a osim prihvaćanja financijskih i radnih izvještaja te planova za prošlu odnosno aktualnu kalendarsku godinu, novost je i prihvaćanje izmijenjenog Statuta Kluba kojim je uvedeno novo prošireno upravljačko tijelo Kluba tj. Izvršni odbor od pet članova.

Skupština je naknadno elektronskim glasanjem s izlaznošću od gotovo 75% (49 od 66 članova i članica) izabrala vodstvo Kluba u mandatu za idućih godinu dana. Na novi mandat predsjednika izabran je Zlatko Nikolić, student 1. godine diplomskog studija povijesti, za potpredsjednicu Maharana Čičić, studentica 1. godine diplomskog studija povijesti i japanologije, a za tajnicu Marija Budrovac, studentica 3. godine preddiplomskog studija povijesti i arheologije. Na mjesto ostala dva člana Izvršnog odbora izabrani su studenti 2. godine diplomskog studija povijesti Zvonimir Blatančić i Luka Knežević. U Nadzorni odbor izabrani su Vedran Relić, Sven Barčan i Ivana Radić.

Više o Klubu

 

Popis obavijesti