ZA STUDENTE POVIJESTI:

7. Riječki interdisciplinarni kongres (RIK) održat će se na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 14. i 15. studenog 2019. godine.

RIK je regionalni studentski kongres koji se već 7. godinu za redom održava na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci s ciljem okupljanja stručnjaka i studenata iz različitih područja znanosti te njihovom zajedničkom raspravom o jednoj temi. Tema ovogodišnjeg RIK-a je „Sloboda govora – govor mržnje“, a obradit ćemo ju kroz studentska izlaganja, pozvana predavanja, radionice, tribine i okrugle stolove.

Ovim putem pozivamo studente iz različitih grana znanosti da se priključe našem kongresu te da svojim znanjima i iskustvima pridonesu kvalitetnim raspravama i prezentacijama.

Od sudionika kongresa očekujemo prezentaciju u trajanju od 15-30 minuta kao i aktivno sudjelovanje u raspravama o temama drugih prezentacija kroz cijelo vrijeme trajanja kongresa.

Troškove smještaja i prehrane tijekom trajanja kongresa preuzimaju organizatori, a troškove putovanja ćemo podmiriti ukoliko bude dodatnih novčanih sredstava. Prilikom prijave na kongres očekujemo sažetak prezentacije i temu koja bi se obrađivala u prezentaciji. Organizacijski odbor će evaluirati sažetke te će obavijestiti sudionika o njegovoj prijavi.

Kotizacija za sudjelovanje: 50,00 kuna.

Za prijavu koristite sljedeći obrazac: https://forms.gle/b471hJRVXVbPHXR47

Za sva dodatna pitanja molimo da se javite mailom na szffri@gmail.com ili na broj mobitela 0919718723.

 

Radujemo se Vašim prijavama, uz srdačne pozdrave,

Marko Berberović, Predsjednik Studentskog zbora Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Popis obavijesti