Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Upisi u akademsku godinu 2023./2024.

Natječaj za upis u I. godinu studija u akademskoj godini 2023./2024.

Objavljen Natječaj za upis u I....

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je Natječaj za upis studenata u prvu godinu sveučilišnih prijediplomskih studija, prvu godinu integriranoga prijediplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2023./2024., te Natječaj za upis studenata u prvu godinu sveučilišnih diplomskih studija u akademskoj godini 2023./2024.

Više o uvjetima upisa možete pročitati u tekstu Natječaja:

Više informacija o svim studijima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli možete pronaći na popisu svih studijskih programa Sveučilišta.

Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student.

 

Dodatne informacije za upis na diplomski studij Japanologije u 2023./2024.

Istovrsni studij: Kandidati koji su završili preddiplomski studij japanologije nemaju dodatnih provjera znanja, prijavljuju se prema gore opisanim uputama i natječaju.

Neistovrsni studij: Kandidati koji nisu završili sveučilišni preddiplomski studij japanologije uz prijavu prema gore opisanim uputama i natječaju imaju dodatnu provjeru znanja i prate sljedeće dodatne upute: