U sklopu najboljih programa stipendiranja jugoistočnih zemalja (Best of South-East schoolarship program), studentima ili bivšim studentima u poljima ekonomije ili poslovanja u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Republici Srbiji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji pružit će se mogućnost jednogodišnjeg studija na Sveučilištu u Grazu.

Program prakse fokusiran je na višegodišnje praktično iskustvo na Steiermärkische Sparkasse u kombinaciji s tečajevima na Sveučilištu u Grazu. Program prakse u fokus stavlja studiranje na Sveučilištu u Grazu tokom cijele akademske godine u kombinaciji s praktičnim iskustvom u Steiermärkische Sparkasse za vrijeme ljeta 2021.

Cilj programa je pružiti studentima međunarodne mogućnosti daljnjeg obrazovanja, radno iskustvo i odskočnu dasku za njihov profesionalni život. Kandidati odabrani za program upisat će se na Sveučilište u Grazu kao studenti na razmjeni u trajanju od jedne godine.

Sve ostale informacije mogu će pronaći na poveznici:

Pogledajte web stranicu programa da biste vidjeli ispunjavate li uvjete za prijavu.
Ako je to slučaj, pošaljite odgovarajuće informacije (kao što je također naznačeno na web mjestu) da biste primili kôd prijave!

Za detaljnije informacije obratiti se: 
Mag. Christa Grassauer (Büro für Internationale Beziehungen, Universität Graz), 
Tel. 0316 / 380-1254, 
incoming.exchange@uni-graz.at

Rok za prijavu je: 5. prosinac 2019. godine u 13 sati (kompletne prijave zaprimljene skenirano putem e-maila).

Preuzmite:

Popis obavijesti