Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Zbornik studentskih radova - poziv

Zbornik Studentskih radova Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli poziva zainteresirane kolege i kolegice, profesore, nastavnike i studente, suradnike iz akademske zajednice i stručnjake iz društvenog života da predaju svoje radove za drugi broj interdisciplinarnog zbornika u cilju profesionalnog usavršavanja studenata, ali i daljnjeg usavršavanja znanstveno-nastavnih djelatnika hrvatske akademske zajednice.

Nakon uspješnog prvog broja koji je objavljen krajem 2022. godine, nadamo se predaji radova za drugi broj koji će se objaviti u 2023. godini, a u kojima su aktivno sudjelovali studenti te koji u pozadini imaju teorijske, empirijske i aplikativne znanstveno-stručne elemente iz svih područja i polja akademskih disciplina. Primjer prvog broja (Vol. 1.) Zbornika studentskih radova Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli nalazi se u prilogu. 

Zbornik Studentskih radova Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je nova interdisciplinarna publikacija otvorenog tipa osmišljena kao e-izdanje koje se objavljuje jednom godišnje na hrvatskom jeziku. Objavom rada u Zborniku postiže se sinergija znanstveno-nastavne izvrsnosti, istraživačkih napora i kreativnog stvaralaštva između studenata i članova akademske zajednice. Jednako tako, objavom se mogu ispuniti neki od akademskih uvjeta poput objava znanstvenog rada A3 skupine, objava rada na standardnom hrvatskom jeziku, objava rada u ko-autorstvu sa studentima, objave stručnih radova, uvjeti recenziranja itd. 

 

Informacije o Zborniku dostupne su na poveznici: https://www.unipu.hr/zbornik-studentskih-radova

Popis obavijesti