Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Donator


Svečano potpisivanje Ugovora o...

​U ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine, u zgradi Istarske županije u Puli, održano je svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula“, ukupne vrijednosti 58.403.812,50 kuna. Ugovor je potpisan u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga: “Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju u okviru Operativnog programa „Konkurentnost I kohezija“.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisalo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU kao upravljačko tijelo, Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije kao posredničko tijelo i Sveučilište Jurja Dobrile u Puli kao korisnik...

Ugovor je u ime  Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisala ministrica Gabrijela Žalac, u ime Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije ravnatelj Tomislav Petric, i u ime Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli rektor prof. dr. sc. Alfio Barbieri.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli je zajedno sa Studentskim centrom Pula u srpnju ove godine Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije prijavilo projektni prijedlog “Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula” na Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Modernizacija, unapređenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju” u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2010.”

Realizacijom ovog projekta, studentima će se osigurati dodatnih 248 ležajeva u nova dva paviljona u neposrednoj blizini sadašnjeg Studentskog doma i restorana, te će zajedno s postojećim kapacitetima, studentima na raspolaganju biti gotovo 400 ležaja što će u značajnoj mjeri zadovoljiti potražnju studenata za smještajem uzimajući u obzir iskazan interes studenata i novootvorene studijske programe Sveučilišta, programe mobilnosti i razne programe cjeloživotnog obrazovanja.

Popis obavijesti