Ljetne i zimske škole
Sveučilište u Pečuhu obavještava zainteresirane studente o 25 školarina za CEEPUS Ljetnu školu  naziva „Changing Europe – European Changes 2020“ koja će se održati od 3. do 12. rujna 2020. godine. Rok za prijave je 15. srpnja.
Ljetna škola u Pečuhu (6.-17. srpnja...
Sveučilište u Pečuhu poziva sve zainteresirane da se prijave na online ljetnu školu s temom kulturnog naslijeđa Mađarske. Ljetna škola će se održati u periodu od 6. do 17. srpnja 2020., a pokrit će teme mađarske gastronomije, vinske kulture, povijesti, religije i narodnih običaja, političkih, ekonomskih i društvenih izazova. Interaktivne interkulturalne sesije dio su programa koji uključuje  profesionalna predavanja i vritualno vođene ture.
Online ljetna škola španjolskog...
Sveučilište Granada u Španjolskoj, nudi mogućnost učenje španjolskog jezika u sklopu online ljetne škole. Ponuda tečaja se može naći na njihvoj službenoj web stranici https://formacion.clm-granada.com/home-en/ , a popis ponuđenih tečaja je dostupan na sljedećim poveznicama:
Online ljetna škola Sveučilište...
Sveučilište Bordeaux u Francuskoj oranizira online ljetnu školu pod nazivom "COVID-19 in Africa: multidisciplinary insights" u periodu od 22. - 26- lipnja 2020. godine. Cijena iznos 120,00€, a rok za prijavu je  17. lipanj 2020.  Više infomacija o samoj ljetnoj školi možete pročitati ovdje . 
Online ljetna škola Sveučilište...
Sveučilište Alcalá u Španjolskoj, centar za jezike - Alcalingua, nudi mogućnost učenje jezika u sklopu online ljetne škole. Cijena i duljina tečaja su različite, a zainteresirani mogu birate datume tečaja, od lipnja do rujna 2020. godine. Sve ostale informacije nalaze se u  LETKU .
Online ljetna škola Sveučilišta...
Sveučilište Babes-Bolyai u Cluj-Napoci organizira online ljetnu školu pod nazivom "Transylvania International Summer Courses of Romanian Language and Civilization" u peridou od 20. srpnja do 7. kolovoza 2020. godine. Ljetna škola izvodit će se tri tjedna, svai radni dan u popodnevnim satiam u trajanju od tri sata. Osim nastave na rumunjskom jeziku, besplatne su interaktivne konferencije i demonstrativne radionice o rumunjskoj kulturi i civilizaciji. 
Nakon uspješno odrađenih pet programa zimskih i ljetnih škola, ljetna škola za međunarodne studente   pod nazivom Delightful Istanbul u organizaciji Aydin sveučilišta u Istanbulu izvodit će se online u periodu od 13. do 27. srpnja 2020. godine.  
Sveučilište u Masaryku organizira online ljetnu školu uz mogućnost odabira četiri različite teme tečaja. Tečajevi će uključivati studenta tijekom predavanja, poboljšati interkulturalne komunikacijske vještine kroz rasprave i poticati ih na razmišljanje izvan okvira primjenjujući ono što nauče na svojim grupnim prezentacijama. Intenzivna 2,5 tjedna omogućit će studentima da se maknu s jasnim razumijevanjem obrađenih tema i primjenom predavanja na trenutnim primjerima.
Jedanaesta ljetna škola Sveučilišta u Bordeauxu koja će se održavati  u periodu između svibnja i rujna 2020. godine nudi niz visokokvalitetnih međunarodnih tečajeva za poslijediplomske studente i mlade istraživače. Teme pokrivaju različite discipline: afrički studiji, umjetna inteligencija, vinske znanosti, napredni materijali, zdravstvene znanosti i još mnogo toga!
Ljetna škola “Sustainable...
Odjel za civilno inžinjerstvo  i Odjel za informacije, električno inžinjerstvo i primijenjenu matematiku Sveučilišta u Salernu (Italija) u suradnji sa Fakultetom civilnog inžinjerstva Tehničkog sveučilišta iz Rige (Latvija) organizira ljetnu školu od 26. kolovoza do 5. rujna u Salernu.
Međunarodna ljetna škola Graz Seggau 2020 (GUSEGG) poziva sve zainteresirane, visokomotivirane studente svih područja I  razina obrazovanja da se prijave! Ljetna škola naziva “Security, and Happiness: State – Society – Religion“ održat će se od 5. do 18. srpnja 2020. godine u prekrasnom izdanju dvorca Seggau (Leibnitz, Austria).
Universidad Autónoma de Madrid (UAM), Faculty of Economics and Business Studies poziva zainteresirane studente da se prijave na Summer School of Economics and Business koja će se održavati od 29.06-24.07.2020. godine u Madridu.