Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Pripremi se za državnu maturu i postani student

Drage maturantice i maturanti, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli provodit će besplatne pripreme za državnu maturu 2021. godine. Pripreme će se odvijati iz predmeta hrvatski, engleski i talijanski jezik, te matematike na razini A i B. S obzirom na situaciju s epidemijom COVID-19, naknadno ćemo objaviti oblik održavanja priprema (online ili fizički).

Predlažemo svim zainteresiranima za besplatne pripreme da se prijave za primanje obavijesti o pripremama državne mature za 2021. godinu na način da unesu svoju važeću e-mail adresu uz privolu za primitak obavijesti:

Prijavi se

 

Na navedenu e-mail adresu primit ćete sve buduće obavijesti o održavanju priprema za 2021., poput datuma, oblika provođenja, broja raspoloživih mjesta i druge važne informacije. Broj mjesta na pripremama bit će ograničen, stoga pratite naše web stranice i e-mail obavijesti kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto.

U međuvremenu, kako bismo vam olakšali pripreme državne mature, Sveučilište vam ustupa snimke i materijale iz predmeta hrvatski i engleski jezik, te matematike na razini A i B. Snimke i materijali kreirani su na temelju priprema iz 2020. godine, te su dostupni svima koji pristupaju državnoj maturi u 2021. godini.

Ukoliko želite pristup snimkama i materijalima, molimo da se javite na matura@unipu.hr.

 

Zatraži pristup materijalima

 

Za sva pitanja pišite nam na matura@unipu.hr ili potražite više informacija na stranicama Sveučilišta.
Sretno na maturi želi vam vaše Sveučilište, prijatelj maturanata.