Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Za studente

Autor: Blaženka Martinović
Podsjećaju se studenti 3. godine preddiplomskoga studija i 2. godine diplomskoga studija da do 15. travnja trebaju izabrati mentora te prijaviti temu završnoga ili diplomskoga rada . Obrazac za prijavu teme završnoga odnosno diplomskoga rada može se pronaći ovdje . Obrazac ispunjavaju studenti (prema prethodnom dogovoru s mentorima), ispunjeni obrazac e-poštom dostavljaju odabranim mentorima na odobrenje, a mentori obrazac dalje prosljeđuju Studentskoj službi u postupak. Važni datum: 15. travnja 2023. 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Mole se studenti koji su upisali kolegij da se izravno jave prof. dr. sc. Renati Šamo  (renata.samo@unipu.hr) oko dogovora o terminu i načinu izvođenja nastave. 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Sastanak s voditeljicom studija doc. dr. sc. Tijanom Vukić održat će se u četvrtak u 14 sati (dv. 17. - kabinet Odsjeka za kroatistiku)

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Autor: Matija Jelača
Feminizam, književnost i jezik
U organizaciji Udruge ZUM 6. listopada 2022. organizirano je Druženje na stepenicama Arheološkoga muzeja u Puli na temu feminizma. O temi su govorile političarka Elena Puh Belci i jezikoslovka Blaženka Martinović.  Na diplomskome studiju Filozofskoga fakulteta Blaženka Martinović s Dubravkom Dulibić-Paljar vodi kolegij Feminizam, književnost i jezik. Kolegij je otvoren svim studijskim smjerovima našega Fakulteta i Sveučilišta. Izvodi se na Filozofskome fakultetu u ljetnome semestru. O sadržajima i temama koje se obrađuju na kolegiju odlučuje se zajedno sa studentima.  Upisi na kolegij još uvijek traju.

Orijentacijski susret za studente...
Orijentacijski susret sa studentima diplomskog studija održat će se u četvrtak 6. listopada u 15: 00 sati u dvorani S. Zlatića.

Autor: Matija Jelača
Nastavni planovi: obvezni i izborni...
Izvedbeni nastavni plan studija za ovu akademsku godinu možete potražiti u repozitoriju na mrežnim stranicama Fakulteta: https://ffpu.unipu.hr/ffpu/za_studente/nastavni_planovi a tablični prikaz studija po godinama i za preddiplomski i za diplomski studij te ishodi učenja dostupni su i na naslovnici Odsjeka.

Autor: Matija Jelača
Raspored nastave
Raspored nastave dostupan je na podstranici Fakulteta "Za studente": https://ffpu.unipu.hr/ffpu/za_studente/raspored_nastave  

Autor: Matija Jelača
Informacije o studiju
U ponedjeljak, 3. rujna 2022., nakon orijentacijskoga susreta od 9:15 do 10:15 svih studenata prve godine preddiplomskih studija Fakulteta u dvorani "Pula" u zgradi FET-a (Preradovićeva 1) s prorektoricom Sveučilišta, dekanicom Fakulteta i voditeljima ureda i službi za studente, održat će se susret studenata prve godine s voditeljima pojedinih studija u zgradi Filozofskoga fakulteta (Ronjgova 1, prizemlje).    Za studente Hrvatskoga jezika i književnosti i studente Jezične i interkulturalne medijacije susret je u 11:30 u dv. 12.

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Od ove su akademske godine u ponudi novi izborni kolegiji s Odsjeka za povijest:  Tijelo, intima, emocije u srednjem i ranom novom vijeku  (nositeljica izv. prof. dr. sc. Marija Mogorović Crljenko) te  Svakodnevica ranonovovjekovne Europe  (nositeljica doc. dr. sc. Danijela Doblanović Šuran). Zbog administrativnih problema kolegiji zasad još nisu vidljivi u sustavu, ali će se moći upisati od sljedećeg tjedna (od 4. listopada). 

Autor: Matija Jelača
Autor: Matija Jelača
Orijentacijski dan za studente prve...
Orijentacijski dan za studente prve godine preddiplomskih studija Filozofskog fakulteta u Puli održat će se u ponedjeljak 3. listopada 2022. god. u 9.15 sati u dvorani „Pula“, zgrada FET-a, Preradovićeva 1 (prizemlje), a nastava započinje 4. listopada 2022. godine prema rasporedu predavanja objavljenom na mrežnim stranicama ( https://ffpu.unipu.hr/ffpu/za_studente/raspored_nastave ).  

Irsko-britanski film o Virginiji Woolf u pulskom kinu Vita & Virginia  naslov je biografskog filma, snimljenog 2018. godine, a posvećenog uglednoj engleskoj spisateljici Virginiji Woolf  (1882. -1941.) koja je poznata kao jedna od glavnh predstavnica tzv. stuje svijesti u književnosti  XX. stoljeća. Štoviše, smatraju je začetnicom suvremene feminističke književne kritike. Ovaj film nije samo priča o dijelu njezina intimnog života nego ujedno daje presjek boemskog visokog društva 1920-tih godina u Engleskoj. Prikazuje se u kinu Valli 17. lipnja od 19 sati u sklopu Bloomsday programa i obilježavanja 100. obljetnice romana  Uliks  s obzirom na činjenicu da je Virginia Woolf, kao James Joyce, ali i T.S. Eliott, 1922. učinila prijelomnom godinom u razvoju književnosti. O tome piše Profesor John Mullan s University College of Dublin na https://www.ucl.ac.uk/news/2022/feb/opinion-1922-year-made-modernism, dok o samom filmu možete pročitati na https://www.kinovalli.net/program/vita-i-virginia/. Pozivamo vas na prikazivanje filma, a nakon toga slijedi zabava uz autentičnu irsku glazbu uživo u središtu grada.

Autor: Matija Jelača
U srijedu, 25. svibnja 2022. u goste nam dolaze studenti sveučilišta British Columbia Institute of Technology u sklopu ljetne škole Teatra Erato koja se održava u Grožnjanu od 21. do 31. svibnja. U povodu njihova dolaska, u Svečanoj dvorani Slavka Zlatića (dv. 11) Filozofskoga fakulteta u Puli dvije profesorice našega fakulteta održat će zanimljiva predavanja.

Autor: Matija Jelača
Gradska knjižnica i čitaonica Pula priprema specijalan katalog preporuka za čitanje i poziva sve zainteresirane studentice i studente da se uključe u akciju i pošalju kratku recenziju književnog djela koje im je proširilo horizonte te ih navelo na promišljanje i djelovanje u smjeru slobode življenja, identiteta, govora, vjere... 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Pozivaju se studenti 2. i 3. godine na zajednički sastanak. Tema sastanka jest diplomski studij. Sastanak će se održati u četvrtak 12. 5. 2022. u dv. 5 s početkom u 11 sati. 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
U utorak, 4.travnja nastava se neće održati zbog spriječenosti nastavnice. 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Prof. dr. sc. Renata Šamo održavat će izborni kolegij  Psiholingvistika  utorkom od 9.30 do 11.00 na daljinu dok se ne pronađe odgovarajući prostor.  Nastava počinje 15. ožujka . Glavna koordinatorica kroatističke grupe bit će kolegica  Diana Jugovac .

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Mole se studenti da se jave prof. dr. sc. Renati Šamo (renata.samo@unipu.hr) radi dogovora o radu na kolegiju. 

Nastava izbornih kolegija Lektoriranje tekstova (studiji Hrvatskoga jezika i književnosti) i Kultura govorenja i pisanja (Edukacijski paket) neće se održati 28. veljače 2022. zbog spriječenosti nastavnica. Nastava na tim kolegijima započet će 7. ožujka 2022. 

Mole se studenti da se jave doc. dr. sc. Ivani Nežić radi dogovora oko ispita u veljači. Kontakt: ivana.nezicka@gmail.com ili inezic@unipu.hr.

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Ispitni rokovi u veljači održavat će uobičajeno, u dva termina. Rokovi će biti uskoro objavljeni ovdje, na stranicama Odsjeka, i na stranicama kolegija na e-učenju. 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Izborni kolegij prof. dr. sc. Renate Šamo Psiholingvistika ove se akademske godine održavati u ljetnom umjesto u zimskom semestru. 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Nastava iz ovoga kolega neće se održavati ove akademske godine. 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Od ovoga tjedna nastava će se najvećim dijelom odvijati uživo i to na više lokacija koje su navedene u rasporedima. Nastava iz izbornih kolegija će se odvijati na mreži i termini koji nisu uneseni u raspored uskoro će se uskoro unijeti u raspored, dok se zasad dogovor oko izbornih kolegija odvija u dogovoru s nastavnikom odnosno nastavnicom.  Isto tako i jedan će se dio obveznih kolegija odvijati na mreži o čemu će studenti odnosno studentice biti obaviješteni na nastavi. 

Autor: Matija Jelača
Želimo svim studentima i studenticama sretan početak nove akademske godine. Ovoga tjedna nastava je na mreži i uživo, kombinirano, a od sljedećega tjedna uživo, i to na dvije adrese: u zgradi FET-a (Ul. Petra Preradovića 1) i u Talijanskoj srednjoj školi (Santoriova 3). Nastava će biti na mreži ovoga tjedna za one kolegije koji će se održavati od sljedećega tjedna u Talijanskoj srednjoj školi, a uživo kreće sutra za kolegije koji se odvijaju na FET-u. Zgrada Fakulteta u Ronjgovoj 1 privremeno će biti zatvorena zbog restauracijskih radova. Raspored će biti uskoro objavljen, s informacijom koji su kolegiji u kojoj zgradi.  

Autor: Matija Jelača
Mole se studenti da što prije aktiviraju svoje korisničke račune kako bi mogli pristupiti nastavi na mreži (sve upute o korisničkim računima dane su pri upisu). U slučaju poteškoća, studenti se sa svojih postojećih e-mail adresa (gmail, hotmail i drugo) mogu javiti predstojnici Odsjeka doc. dr. sc. Dubravki Dulibić-Paljar na adresu  dubravka.dulibic-paljar@unipu.hr . 

Autor: Matija Jelača
Sukladno uvjetima nastale epidemiološke situacije i odluke o organizaciji rada na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli studenti Filozofskog fakulteta u Puli mogu e-poštom prijaviti temu završnog/diplomskog rada Uredu za studente i obrazovne programe do 15. travnja posljednje akademske godine studija. Ispunjeni obrazac student dostavlja e-poštom mentoru koji će odgovoriti studentu sa "suglasan/suglasna" umjesto potpisa koji student zatim prosljeđuje Uredu za studente i obrazovne programe na unos podataka u ISVU sustav i to djelatnici Noris Rosanda, na  noris.rosanda@unipu.hr Obrazac koji se nalazi na sljedećoj poveznici (FFPU Obrazac) može se nakon što se pohrani na računalu otvoriti kao word dokument te kao takav ispuniti i poslati mentoru:   https://www.unipu.hr/ured_za_studente_i_obrazovne_programe/dokumenti#obrasci

Autor: Blaženka Martinović
Nastava za studente preddiplomskoga studija počinje 6. 10., a za studente diplomskoga studija 12. 10. prema rasporedu. Studenti ne trebaju upisivati i mjeriti temperaturu na ulazu u Fakultet, obveza je temperaturu mjeriti kod kuće. Molimo da svi studenti uvijek sjede na istom mjestu koje je označeno brojem. Ako netko ima povišenu temperaturu, mora ostati kod kuće i o tome obavijestiti djelatnika u Uredu za studente. Sretno u novoj akademskoj godini!

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Zbog opravdanih razloga prof. dr. sc. Delbianco neće održati 2. jesenski ispitni rok. Na ispitima će je mijenjati doc. dr. sc. Dulibić-Paljar te se mole studenti da se jave radi dogovora na dpaljar@unipu.hr. 

Autor: Blaženka Martinović
Ispiti će se održati na Fakultetu prema ustaljenome rasporedu: u 8:30 Fonetika i fonologija u 9:30 Morfologija u 10:30 Teorija standardnoga jezika. Oni koji su spriječeni doći, mogu polagati mrežno/onlajn dan poslije, a raspored će biti objavljen kad se jave svi oni koji će polagati mrežno.

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Rok će se održati 7. rujna (online). Molim studente da mi se jave na dpaljar@unipu.hr radi dogovora oko točnoga načina održavanja ispita.

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Ispitni rokovi iz kolegija Hrvatska srednjovjekovna književnost  i Hrvatska književnost romantizma i realizma zakazani su za 29. lipnja i 13. srpnja. Međutim, jednako tako postoji mogućnost i polaganja ispita prema dogovoru (dakle i u drugim terminima) te stoga molim da mi se studenti jave (dpaljar@unipu.hr) kako bismo točno dogovorili vrijeme i način polaganja ispita. 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Prof. dr. sc. Valnea Delbianco obavještava studente da se zbog trenutne epidemiološke situacije i nemogućnosti rada u sjedištu Fakulteta – odgađa izvanredni ispitni rok u travnju. Novi termin izvanrednoga ispitnog roka predviđen je od 18. do 22. svibnja 2020. Usmeni ispiti održat će se putem audio-video aplikacije. Studenti će na svoju unipu adresu dobiti podatke o audio-video linku nastavnice tjedan dana prije ispitnoga roka, a raspored polaganja ispita bit će objavljen na mrežnim stranicama Odsjeka. Predviđene su grupe od troje studenata u jednom uključenju.   Za usmeni ispit potrebno je pripremiti odgovarajuću identifikacijsku ispravu, koju treba predočiti na početku ispita te osigurati da se nitko osim studenta ne nalazi u prostoriji za vrijeme ispita.   Dosadašnje prijave za izvanredni ispitni rok od 20. travnja 2020. valjane su i ne treba ih mijenjati, a studenti koji žele polagati ispit u svibnju trebaju prijaviti ispit također u navedenom terminu od 20.travnja!  

Autor: Valnea Delbianco
Nastava će se odvijati putem e-učenja. Na e-učenju ( https://e-ucenje.unipu.hr/course/view.php?id=2530#section-3 ) mogu se pronaći svi potrebni materijali, a za dodatne informacije mole se studenti da se jave e-poštom (dpaljar@unipu.hr). 

Autor: Dubravka Dulibić-Paljar
Nastava će se odvijati preko e-učenja. Na e-učenju kolegija ( https://e-ucenje.unipu.hr/course/view.php?id=3695#section-0 ) studenti mogu pronaći predavanja (u pdf obliku) kao i ostale materijale: stručnu literaturu i prezentacije te upute o studentskim obvezama. 

Autor: Blaženka Martinović
Dragi studenti i drage studentice, dok traje obustava nastave u zgradi Fakulteta predavanja će se održavati na daljinu, preko e-učenja i e-pošte. Nastavnici će vam slati materijale, zadatke i upute. Redovito ih pratite i ispunjavajte zadatke. Konzultacije se odvijaju e-poštom.

Autor: Matija Jelača
Mole se studenti zainteresirani za izborni kolegij Psiholingvistika da se što prije jave izv. prof. dr. sc. Renati Šamo na e-adresu  rsamo@unipu.hr  radi dogovora. Nastava je predviđena srijedom od 13.15 do 15.00.

Autor: Blaženka Martinović
Nastava počinje u ponedjeljak, 2. ožujka 2020. Sutra, 24. 2., neće se održati zbog spriječenosti nastavnice.

Ispravak kolokvija održat će se u petak, 17. siječnja u 12:15.

Autor: Matija Jelača
U ponedjeljak, 23. prosinca doc. dr. sc. Matija Jelača održat će konzultacije od 12:00 do 13:00. 

Autor: Blaženka Martinović
Prvi kolokvij iz kolegija Morfologija hrvatskoga standardnog jezika održat će se u ponedjeljak, 23. prosinca u 11 sati. Ispravak kolokvija bit će u prvome tjednu nastave nakon praznika, u vrijeme predavanja.

Zbog službenoga puta neće biti ni nastave ni konzultacija.

Autor: Majda Čolak
Nastava se danas neće održati zbog bolesti. O terminu nadoknade dogovorit ćemo se sljedeći tjedan.   Budući da mi Unipu e-adresa već neko vrijeme ne radi, molila bih studente da mi se javljaju na majda.colak@gmail.com

Autor: Majda Čolak
U četvrtak, 24. listopada neće biti nastave iz kolegija Pregled stilističkih škola i pravaca.

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
 Zbog službenog puta doc. dr. sc. I. Grbić ovaj tjedan neće održati nastavu.

Autor: Majda Čolak
Nastava iz kolegija Pregled stilističkih škola i pravaca počet će 10. listopada zbog službene odsutnosti nastavnice.

Autor: Majda Čolak
Drugi jesenski ispitni rok održat će se u utorak, 17. rujna u 14 sati.

Autor: Majda Čolak
Ispit će se održati u utorak, 3. rujna u 14:30. 

Autor: Matija Jelača
Autor: Blaženka Martinović
Svi ispiti kod prof. Martinović najavljeni za utorak, 2. srpnja, pomiču se za jedan dan te će se održati u srijedu, 3. srpnja, prema ustaljenoj satnici.

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
Ispit iz kolegija Lingvistika teksta održat će se u srijedu, 3. srpnja s početkom u 16 sati (umjesto u 10).

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
Ispit iz kolegija Sintaksa hrvatskoga standardnog jezika održat će se u srijedu, 3. srpnja s početkom u 15 sati (umjesto u 9). Doc. dr. sc. T. Fonović Cvijanović

Autor: Majda Čolak
Popravni kolokvij i prvi ispitni rok bit će u srijedu, 19. lipnja u 14 sati.   

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
Ispit iz Tvorbe riječi održat će se 26. lipnja s početkom u 9 sati.

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
Ispit iz kolegija Hrvatski standardni jezik u 20. stoljeću održat će se 26. lipnja 2019. s početkom u 9 sati.  

ISPRAVAK 1. KOLOKVIJA utorak 28. svibnja 2019., u 11.30, Dvorana S. Zlatića (čitaonica)   2. KOLOKVIJ srijeda 5. lipnja 2019. u 14.30, Dvorana S. Zlatića (čitaonica)   ISPRAVAK 2. KOLOKVIJA srijeda 12. lipnja 2019. u 10.00, dv. 18

Autor: Majda Čolak
Konzultacije i upisi ocjena za kolegij Praksa u sklopu metodike književnoga odgoja i obrazovanja održat će se u petak, 26. travnja u 15 sati.   Studenti se mogu prethodno javiti e-poštom na mcolak@unipu.hr.

Autor: Matija Jelača
Pismeni ispiti iz kolegija Teorija književnosti 1 i 2 te Metodologija znanstvenoga rada održat će se u ponedjeljak,  8. travnja u 15:45 u dv. 8.

Autor: Matija Jelača
Predstavljanje Erasmus+ natječaja za 2019./2020., održat će se u ponedjeljak, 25. ožujka u 13:15 u dv. 12.

Autor: Majda Čolak
U ponedjeljak, 11. ožujka neće biti nastave zbog službene spriječenosti nastavnice. 

U Tjednu hrvatskoga jezika u ožujku nastavnici Katedre za jezik „Ivan Zoričić“ Odsjeka za kroatistiku organiziraju besplatnu radionicu o poslovnome komuniciranju Hrvatski standardni jezik u pisanoj poslovnoj komunikaciji . Naglasak će biti na uporabnim tekstovima: kako pisati životopis, molbu, poslovna pisma, e-poruke i sl., a polaznici će moći dobiti odgovore i na druge jezične dvojbe s kojima se svakodnevno susreću. Radionica je namijenjena onima kojima je poslovno komuniciranje strukom, ali i svima onima koji žele svoje e-dopisivanje jezično preispitati, „dotjerati“, usavršiti. Radionica će se održati 11. ožujka od 18 do 20 sati u zgradi Fakulteta, I. M. Ronjgova 1, 1. kat, dvorana 17. Broj polaznika je ograničen, maksimalno 25 polaznika, a prijave su obvezne na e-adresu kroatistika@unipu.hr .

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
Nastava iz kolegija Hrvatski standardni jezik u 20. stoljeću započinje 7. 3. 2018. u 9:45 u dvorani 8.

Autor: Majda Čolak
Ispit će se održati u utorak, 26. veljače u 16 sati.

Autor: Majda Čolak
Nastava će početi od ponedjeljka, 4. ožujka 2019. godine u 16 sati prema rasporedu. 

Autor: Majda Čolak
Popravni kolokvij iz kolegija Pregled stilističkih škola i pravaca bit će u srijedu, 13. veljače u 16 sati.

Autor: Majda Čolak
Uvodni sastanak za kolegij Praksa održat će se u srijedu, 13. veljače u 15 sati. 

Autor: Matija Jelača
Kolokvij će se održati u ponedjeljak, 14. siječnja u 15:45 u dv. 8.

Autor: Katarina Gerometta
Izbori za članove Studentskog zbora
Izbori će se održati  14. i 15. siječnja 2019.  godine u zgradi rektorata Sveučilišta na adresi Zagrebačka 30. U izborima za Studentski zbor  imaju pravo sudjelovati (birati i biti birani) svi studenti  upisani na Sveučilište. Rok za kandidiranje je  4.1.2019.

U četvrtak, 20. prosinca neće biti nastave iz kolegija Pregled stilističkih škola i pravaca. Nadoknada će biti u siječnju.

Autor: Matija Jelača
Kolokvij će se održati u ponedjeljak, 17. prosinca u 16:30 u dv. 17.

Autor: Majda Čolak
Konzultacije, ispiti i upisi ocjena održat će se u četvrtak, 29. studenoga u 16 sati.

Autor: Blaženka Martinović
Poziv udruge Zelena Istra: Zelena Istra poziva studente na prikazivanje filma ''This Land is Our Land'' 25. listopada u 19 sati u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc.

Konzultacije, ispiti i upisi ocjena održat će se u četvrtak, 20. rujna u 17:30.

Umjesto u četvrtak, 20. rujna, ispit će se održati u ponedjeljak, 24. rujna u 11:30 u dv. 8.

Autor: Matija Jelača
Umjesto u četvrtak, 6. rujna, ispit će se održati u ponedjeljak, 10. rujna u 12:30.

Ispiti, upisi ocjena i konzultacije održat će se u četvrtak, 6. rujna od 17 sati.

Autor: Majda Čolak
Upis ocjena za studente koji su izvršili sve obveze bit će u petak, 13. srpnja u 10 sati.

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
Obrana završnoga rada A. Burazin pod naslovom Ekspresivi u hrvatskome jeziku održat će se u srijedu, 11. srpnja u 10 sati u dvorani 17.

Autor: Blaženka Martinović
Pozivaju se svi studenti da dođu na predavanje o hrvatskome jeziku u tisku i mreži i na predstavljanje rada Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje u četvrtak, 12. srpnja 2018. u 12:30 u Dvoranu Slavka Zlatića (prizemlje). O jeziku će govoriti ravnatelj Instituta dr. sc. Željko Jozić te znanstvenica s Instituta dr. sc. Milica Mihaljević. Prilika je to da se upoznaju i čuju jedni od autora Hrvatskoga pravopisa, ali i autora niza jezikoslovnih relevantnih izdanja. Prije predavanja, u 12 sati, Fakultet i Sveučilište u Puli sklopit će sporazum o suradnji s Institutom za hrvatski jezik i jezikoslovlje.

Autor: Matija Jelača
Umjesto u četvrtak, 5. srpnja, ispit će se održati u ponedjeljak, 9. srpnja u 11:30 u dv. 8.

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
U utorak, 29. svibnja 2018. dr. sc. V. Vitković Marčeta zbog bolesti neće održati ni nastavu ni konzultacije.

Autor: Teodora Fonović Cvijanović
U četvrtak, 17. svibnja 2018. dr. sc. V. Vitković Marčeta neće održati konzultacije.