Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Za studente

Studenti se mole da se pomoću ove poveznice (eučenje) uključe u današnju nastavu kolegija Suvremeni engleski jezik 1. https://ovh-2.unipu.hr/html5client/join?sessionToken=xn093pzxmawfpjlh  
Zbog specifičnih sigurnosnih uvjeta u zgradi našeg fakulteta, mole se studenti da se obrate izravno knjižničarki na adresu   Vanessa.Toic@unipu.hr   kako bi mogli dobiti potrebnu literaturu i informacije u vezi s korištenjem knjižničarskih usluga.  
Studenti na ovom linku mogu pristupiti današnjim vježbama:  https://ovh-2.unipu.hr/html5client/join?sessionToken=u1ttrpbzciwzfugg . Drugim riječima, uđu u eucenje unipu i traže kolegij Suvremeni engleski jezik 1, priključe se sesiji ENGLISH IN THE WORLD i tako mogu sudjelovati u nastavi.  
Zbog prvog utvrđenog slučaja covida kod studentice prve godine na Odsjeku za azijske studije nastava se od danas, 12. lipnja, od 15 sati, pa do kraja ovog tjedna provodi online prema utvrđenom rasporedu. Studenti se mole da redovito prate obavijesti na mrežnim stranicama našeg odsjeka i fakulteta ili se izravno obrate e-porukom predstojnici Odsjeka, osobito pojavi li se kod njih sumnja na moguću zarazu.   
Upravo je objavljena nova inačica rasporeda za anglističke kolegije, važeća od sutra, stoga se mole studenti da ju provjere prije dolaska na Fakultet (FET) na našim mrežnim stranicama. Izrada rasporeda bit će u tijeku do daljnjega zbog usuglašavanja obveza i prostora u trima zgradama. Zahvaljujemo studentima na strpljenju.
Studenti su dužni koristiti se isključivo službenom e-adresom (ime.prezime@unipu.hr) u redovitoj komunikaciji s nastavnicima i predstavnicima stručnih službi kao što je studentska referada i slično te se mole da istu što prije reguliraju. Osim toga, dužni su koristiti se pravilima akademskog načina dopisivanja kao što je navođenje predmeta, uobičajenih uvodnih i završnih fraza te svoga punog imena i prezimena uz navođenje studijske godine. 
Sutra u 15. 25 počinje održavanje prvog obveznog kolegija Uvod u studij engleske književnosti za studente prve godine u novoj (bijeloj) zgradi FET-a, stoga su svi obvezni nazočiti nastavi . Predstojnica, prof. dr. sc. Renata Šamo, također će biti nazočna radi davanja nekih važnih informacija. Provjeravajte raspored redovito na mrežnim stranicama Filozofskog fakulteta (najnoviji objavljen danas poslijepodne). U slučaju potrebe predstojnicu možete kontaktirati na rsamo@unipu.hr.
Dear students, the list with the teachers, teaching forms and ECTS data will be available here in a few days.  
Dana 7. listopada doc. dr. sc. T. Šepić nije u mogućnosti održati sate seminara te nije potrebno dolaziti u jutarnjem terminu. Izv. prof. dr. sc. R. Šamo održat će seminare iz svojeg kolegija prema rasporedu s početkom u 13:30. 
Doc. dr. sc. Igor Grbić neće držati nastavu do 9.10. zbog službenog puta.